Home » Certificare ECDL

Certificare ECDL

Liceul Teoretic ”Ion Mihalache”, Topoloveni – centru de testare ECDL (Permis-European-de-conducere-a computerului)

ecdl-testare-logo

Centrele de testare acreditate sunt nucleul programului ECDL. Centrele oferă programe de instruire si certificare la cele mai înalte standarde. Centrele de testare sunt cele care realizează propriu-zis testările si activitățile conexe acestora, respectiv sesiunile de simulare a testărilor si instruirea. Liceul Teoretic ”Ion Mihalache”, Topoloveni este centru atestat ECDL din 21 iunie 2019.

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel internațional in peste 148 de tari.

ECDL este pentru domeniul IT similar cu certificări de genul TOEFL sau Cambridge pentru atestarea cunoștințelor de limbi străine. Permisul ECDL obținut este valabil pe o perioada nedeterminata.

Permisul oferă deținătorului sau o baza standard de cunoștințe IT necesara in noua societate informațională ce se afla în continua dezvoltare.

Cu ajutorul Permisului european de conducere a computerului va puteți creste gradul de mobilitate profesionala si puteți utiliza calculatorul in mod eficient si productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate.

Elevii care dețin Permisul european de conducere a computerului nu mai susțin proba de competente digitale in cadrul examenului de bacalaureat.

Programul include cursuri intensive cu diverse aplicații practice, simulări și examene și se adresează elevilor din învățământul preuniversitar și personalului didactic/didactic-auxiliar.

 Pentru parcurgerea cu succes a programului și promovarea examenelor este nevoie de motivare personala, atracție pentru acest domeniu și parcurgerea cu interes a conținuturilor din programa fiecărui modul. Cunoașterea unor noțiuni de bază despre utilizarea computerului reprezintă un avantaj.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA CENTRUL NOSTRU, Liceul Teoretic ”Ion Mihalache”, Topoloveni, strada Calea București, nr. 131

Nu se ştie ce rezervă viitorulCompetenţele digitale sunt asigurate pentru nivelul următor! 

Date de Contact Centru de Testare Acreditat ECDL:

–       Prof. Laura Florea, e-mail florealaura30@gmail.com

–       Prof. Corina Marinescu, e-mail coram36@yahoo.com

–       Prof. Eliza Popa, e-mail bodoronceaeliza@yahoo.com

Documente diverse ECDL:

1. Profilul_ECDL_pentru_Elevi

2. ECDL_CentruTestareAcreditat_Logo_RGB ECDL_in_invatamantul_superior_din_Europa

 

ECDL_2017_27_Cariera-Educatie_Web_Banner_728x90px_v01-02

ECDL_2017_27_Cariera-Educatie_Web_Banner_800x800px_v01-01ECDL_2017_27_Cariera-Educatie_Web_Banner_800x800px_v01-02

 

ECDL_2018_07_SchemeCertificare_RO_v01_CertificariLandscapeECDL_2018_07_SchemeCertificare_RO_v01_CertificariProtrait

ECDL_2018_07_SchemeCertificare_RO_v01_ModuleECDL